Краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край очима сучасників

9 жовтня в Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбулась краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край очима сучасників»

Фестиваль скликає таланти

06.10 2018 року вихованці Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості гідно виступили на обласному фестивалі творчих колективів закладів позашкільної освіти художньо-естетичного напрямку, який проводився у рамках відзначення в області 100-річчя позашкільного руху з метою виявлення, підтримки талановитих, обдарованих дітей та молоді у різних видах та жанрах мистецтва. Фестиваль проходив у місті Рахів.

фестиваль дитячої творчості «Ластівка», присвячений Міжнародному дню захисту дітей

29 травня в Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся традиційний фестиваль дитячої творчості «Ластівка», присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Майстер-клас «Розмальовування річкових камінців»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України 23.02.2018 №189 «Про проведення Всеукраїнських заходів», з метою розвитку здібностей та обдарувань вихованців, задоволення їх інтересів, духовних запитів і потреб у професійному визначенні та для належного відзначення у 2018 році100-річчя позашкільного руху та згідно плану заходів Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості з нагоди відзначення 100-річчя позашкільного руху 08травня 2018 року у великому залі установи було проведено майстер-клас «Розмальовування річкових камінців» для вихованців гуртків образотворчого мистецтва.
Організувала та провела захід Плиска Наталія Андріївна. Тут зібралися гуртківці, щоб навчитись, як за допомогою фарб та власної фантазії річкове каміння може стати чудовою основою для створення нових образів. Для проведення майстер-класу педагог підготувала цікаву розповідь та презентацію власних робіт а також відеоматеріал, який діти мали можливість переглянути на мультимедійній дошці.

А я іду по світу в вишиванці

17 травня у великому залі Центру дитячої та юнацької творчості зібралося чимало дітей, батьків, педагогів, гостей. Тут відзначали Всесвітній день вишиванки. Усі присутні були одягнені у чудові вишиті сорочки. Свято обіцяло бути цікавим та змістовним.

Пасхальна виставка « Від давнини до сучасності»

13 березня 2018 року у великому залі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбувся ІІ (районний) етап Четвертого фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!». На виставці свої роботи представили учні 37 закладів освіти району у різних номінаціях.

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 19 20 »