СЕМІНАР МОЛОДИХ ПЕДАГОГІВ-ПОЗАШКІЛЬНИКІВ


23 жовтня на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості пройшов практико-орієнтований семінар для молодих та новопризначених педагогів закладу. До молодих керівників гуртків приєдналися і їхні наставники, щоб поділитися досвідом роботи.
Розпочала роботу семінару методист закладу Берец М.М. цікавим тренінгом «Ім’я та епітет».
Далі присутні мали змогу навчитися створювати файлову презентацію на майстер-класі Гайовича В.Ю., завідувача відділу технічної творчості.
Також обговорювалися наступні питання і проблеми: «Ознайомлення із Положенням про позашкільний заклад», «Гурткове заняття – основа діяльності дитячого Центру», «Традиційні і нетрадиційні гурткові заняття», «Схеми конспектів гурткових занять», «Стилі педагогічної діяльності: до котрого з них належите ви».
Ще присутні мали змогу переглянути відеоролик про виховання дітей «Хто поруч, той і пише», сучасний мультфільм про виховання дітей, презентацію «Гурткове заняття – основа діяльності дитячого Центру». Насамкінець із молодими педагогами було проведено анкетування задля вивчення їхніх потреб і проблем у педагогічній діяльності.


0 коментарів

Прокоментувати