Зліт лідерів учнівських організацій шкіл району

Нещодавно у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся навчальний зліт лідерів учнівських організацій шкіл району. На захід була запрошена Антоніна Василівна Маркетан – старший інспектор ювенальної превенції управління поліції Тячівського району, яка виступила з питанням «Створення безпечного середовища школярів, забезпечення здійснення ефективної профілактики правопорушень серед учнів, застосування відновних практик із метою попередження конфліктів, правопорушень та інших негативних явищ». Провела роз’яснювальну бесіду серед учнів про різні види адміністративної відповідальності неповнолітніх. Також особливо наголосила про небезпеку деяких сайтів мережі Інтернет та закликала присутніх педагогів звертати увагу на розваги, які набувають широкої популярності в дитячому середовищі.
Лідери Буштинського ліцею та Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 поділилися досвідом роботи по проведенню Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).
Наприкінці зльоту голова районної ради лідерів запропоновув проект «Рушник єдності», підсумки якого будуть підведені у квітні 2019 року.

Наказ №54 від 24.09.2018

Про проведення у 2018 році районного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему «Захисники України: історія та сьогодення»

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 19 20 »