Пасхальна виставка « Від давнини до сучасності»


13 березня 2018 року у великому залі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбувся ІІ (районний) етап Четвертого фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!». На виставці свої роботи представили учні 37 закладів освіти району у різних номінаціях. А саме, «Писанки» (традиційна писанка розтопленим воском, мальованка, дряпанка, зернівка, писанка, прикрашена бісером, писанка, виготовлена у техніці квілінг, писанка, виготовлена з пластиліну, витравлювання, крашанка, крапанка, писанка, прикрашена стрічками, писанка-мотанка, писанка, в’язана гачком та спицями, ажурна писанка, декупаж, трав’янка, дерев’яні писанки, імбирна писанка, писанка, прикрашена вишивкою, писанка, прикрашена мереживом, сучасна писанка,); «Тематична композиція «Традиції пасхальних свят: від давнини до сучасності» (декоративні кошики, великодній сувенір, вироби з тіста, вироби з паперу, об’ємна аплікація, декорації) та «Великодній рушник».
Щорічна виставка вкотре підтвердила, що наші діти творчі, талановиті, вивчають та підтримують звичаї українського народу та культуру нашого краю.
Переможці районного фестивалю-конкурсу нагороджені грамотами управління освіти Тячівської райдержадміністрації. Кращі конкурсні роботи представлятимуть наш район 28-29 березня на обласному фестивалі-конкурсі, який проходитиме у м. Ужгород.


0 коментарів

Прокоментувати