Свято веселого настрою

18 травня 2017 року у святковій залі Центру дитячої та юнацької творчості зібралися батьки, гості, хлопчики і дівчатка. У школі раннього розвитку "Сонечко" справжнє свято веселого настрою -випускний вечір, закінчення навчання в школі "Сонечко".

В ІМ'Я КОХАННЯ

14 лютого в Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості пройшла конкурсно-розважальна програма «В ім’я кохання» до Дня Святого Валентина. У конкурсі взяли участь учні старшого шкільного віку навчальних закладів району. Програма була насичена конкурсами: «Представлення», «Легенди рідного краю», «Історія кохання», «Ваші дії, «Найоригінальніше освічення в коханні» та «Відвертий лист». Конкурсанти демонстрували свої знання не тільки з літератури та історії, але і театральні та вокальні здібності. Вони також не соромилися відкривати свій внутрішній світ і власні переживання.

Різдвяні перегони - 2017

Під час зимових канікул на базі Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів були проведені спортивні змагання «Різдвяні перегони - 2017». Організатор спортивного свята – Тячівський районний Центр дитячої та юнацької творчості.

Концерт до Дня Святого Миколая «Планета зірок»

В Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся святковий концерт до Дня Святого Миколая «Планета зірок». Свою майстерність презентували глядачам гуртківці установи.

Майстер-клас «Ялинкові прикраси своїми руками »

15 грудня 2016р. на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості було проведено майстер-клас «Ялинкові прикраси своїми руками».

Семінар керівників музеїв

08 грудня 2016 року на базі Тячівського ЦДЮТ відбувся семінар керівників музеїв при загальноосвітніх навчальних закладах на тему « Про роботу музеїв в галузі освіти на сучасному етапі».

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

грудня в Ужгороді відзначили переможців ІІІ етапу обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему «Захисники України: історія та сьогодення».

Акція «Молодь обирає здоров'я»

1 грудня у Тячівському Центрі дитячої та юнацької творчості відбулися заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Заходи проведено з метою усвідомлення небезпеки, яку несе СНІД, привернення уваги молоді до здорового способу життя, безпечної поведінки, спрямування на толерантне ставлення до людей, які живуть з ВІЛ.

ПАМ'ЯТАЄМО…

Кожного року в четверту суботу листопада наш народ вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років. Це трагічна сторінка в історії українського народу, яку ми не маємо права забути.

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 19 20 »