Молодь Тячівщини обирає здоров'я

26 березня 2013 року на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбувся І (районний) етап УІ-го Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Фестиваль проводився з метою популяризації та пропаганди серед дітей і молоді здорового способу життя, виявлення та підтримки талановитої молоді.

Конференція

21 березня 2013 року в актовій залі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбулася районна конференція переможців та призерів районних конкурсів за напрямками Всеукраїнської історико-географічної експедиції “Історія міст і сіл України” та Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» .

199 річниця від дня народження Т.Г. Шевченка

З нагоди 199 річниці від дня народження Тараса Шевченка відбулося урочисте покладання вінків та квітів до пам’ятника славетному Кобзарю.

«Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»

05 березня 2013 року о 10.00 годині був проведений І (районний) етап Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» та Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання .

Педагог-організатор року

Згідно річного плану роботи Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості 19 лютого 2013 року відбувся районний конкурс
"Педагог-організатор року" .

Свято кохання, романтики, краcи і поваги

14 лютого у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася районна конкурсно-розважальна програма «В ім’я кохання - 2013», що вже стала традиційним святом кохання, романтики, краси й поваги.

День Соборності України

У Тячеві відзначили День Соборності України.

Районні туристські змагання «Різдвяні перегони– 2013»

11 січня 2013 року на базі Буштинської гімназії-інтернату відбулися ІІ традиційні туристські змагання «Різдвяні перегони - 2013». Організатори змагань – Тячівський районний Центр дитячої та юнацької творчості та клуб альпінізму та скелелазіння «Не межа …».

Свято Миколая

Зимові свята у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості розпочалися з приходом святого Миколая.

Майстер-класи

В рамках проекту « Мистецька вітальня» у Тячівському районному ЦДЮТ були проведені майстер-класи з оригамі , квілінгу та природного матеріалу.

« 1 2 ... 17 18 19 20 »