Майстер-клас « Казкові лісовички»

Осіння пора багата на найрізноманітніший, найрізнобарвніший природній матеріал, з якого можна робити цікаві вироби, сувеніри, казкові образи.
Березнай Людмила Василівна, керівник гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво» Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості, запросила своїх вихованців до творчої майстерні. Тут гуртківці мали можливість створити власноруч веселого, чарівного лісовичка із жолудів, ялинкових шишок та листя. Усіх лісовичків поселили на галявинку, зроблену з моху та опалого листя. Отримані знання та навики створювати чудові образи з природнього матеріалу допомогли дітям краще розкрити творчу уяву та вчили бережливому ставленню до природи.

Вихованці гуртка "Бісероплетіння" та "Фонтазія" щиро вітають позашкілля з професійним святом

Вихованці гуртка "Бісероплетіння" та "Фонтазія" щиро вітають позашкілля з професійним святом

Вихованці гуртка «Школа успіху» ( керівник Бенца М.А.), який діє на базі Малоугольківської ЗОШ І-ІІ ступенів №1

Основна мета гуртка – об’єднати учнів навколо колективної творчої справи, яка сприятиме розширенню кругозору учня , розвитку їх здібностей, виховуватиме здатності проявляти творчу ініціативу

Вихованці гуртка «Джура» Тячівського районного ЦДЮТ на базі Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, (керівник гуртка Гучканюк Юлія Миколаівна)

Знати і дотримуватися правил дорожнього руху повинна кожна дитина ще до того, як вона самостійне вийде на вулицю - це допоможе їй безпечно ходити вулицями і дорогами наших міст і сіл, а водіїв автотранспорту позбавити багатьох неприємностей. З початком навчального року важливо повторити правила дорожнього руху.

«Історико-технічне стендове моделювання»

Вихованці гуртка «Історико-технічне стендове моделювання» Тячівського ЦДЮТ на базі Буштинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, керівник Коршинський Іван Юрійович

«У країні дорожних знаків»

Вихованці гуртка «Фольклористика», що діє на базі Углянської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом з керівником Голубка Людмилою Степанівною 21 вересня провели вікторину «У країні дорожних знаків». Захід був цікавим і корисним, який сприяв закріпленню навиків поводження на поведінки на дорозі, ознайомлення з дорожніми знаками.

1 2 3 ... 19 20 »