Майстер-клас «Розмальовування річкових камінців»


Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України 23.02.2018 №189 «Про проведення Всеукраїнських заходів», з метою розвитку здібностей та обдарувань вихованців, задоволення їх інтересів, духовних запитів і потреб у професійному визначенні та для належного відзначення у 2018 році100-річчя позашкільного руху та згідно плану заходів Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості з нагоди відзначення 100-річчя позашкільного руху 08травня 2018 року у великому залі установи було проведено майстер-клас «Розмальовування річкових камінців» для вихованців гуртків образотворчого мистецтва.
Організувала та провела захід Плиска Наталія Андріївна. Тут зібралися гуртківці, щоб навчитись, як за допомогою фарб та власної фантазії річкове каміння може стати чудовою основою для створення нових образів. Для проведення майстер-класу педагог підготувала цікаву розповідь та презентацію власних робіт а також відеоматеріал, який діти мали можливість переглянути на мультимедійній дошці.
Першим етапом роботи було оброблення ґрунтовкою каміння. Наступним ¬ - вибір змісту малюнку, і, нарешті, сам творчий процес -¬ створення художнього образу у кольоровій гамі. Юні художники зображували різних звіряток, рибок, жабок, малювали цікаві картини природи. Власними виробами діти милувалися і напевно зрозуміли, що зможуть прикрасити ними свій будинок або квіткову клумбу, щоб створити особливу атмосферу природної аури.
На закінчення майстер-класу всі сфотографувалися. Безмежно щасливі та радісні діти пішли додому .


0 коментарів

Прокоментувати