Джерело творчості 2018

Берец Марина Миколаївна

Майстер-клас «Різдвяна листівка з янголом»

2 січня 2018 року у великому залі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості було проведено майстер-клас «Різдвяна листівка своїми руками». Проводила цей захід керівник гуртка «Креатив студії» Шомко Людмила Миколаївна. На майстер-клас були запрошені вихованці ЦДЮТ та учасники вищезгаданого гуртка.

Новорічна святкова програма « Планета зірок»

Зимові канікули, наче дивовижна казка, яка приходить до дітей і приносить у подарунок яскраві новорічні та різдвяні свята. Вихованці Тячівського Центру дитячої та юнацької творчості разом зі своїми батьками зібралися у залі, щоб разом поринути у зимову містерію.

Форум лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів

Нещодавно у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” відбувся обласний форум лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів. Свої районні та міські організації представили юні лідери з усіх куточків нашого краю, загальна кількість учасників становила більше сотні осіб. Наш район представляли голова районної ради лідерів – Бойчук Єлізавета, учениця 9 класу Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, заступник – Гайналій Даніела, учениця 10 класу Тернівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, секретар - Фельбаба Анастасія, учениця 9 класу Ганичівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Підсумки конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему «Захисники України: історія та сьогодення»

Вже кілька років поспіль серед освітніх закладів Закарпаття проводиться конкурс літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему «Захисники України: історія та сьогодення».

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДом

Напередодні Дня боротьби зі СНІДом в Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся форум лідерів учнівського самоврядування «Молодь за здоровий спосіб життя». В рамках програми проведено тренінгове заняття «ВІЛ, СНІД. Ставлення до ВІЛ-позитивних людей». Головна мета заходу – виховання в учнівської молоді толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей, популяризація здорового способу життя серед юного покоління, відповідального ставлення до свого здоров’я та життя.

«Пам’ять голоду, пам’ять серця»

25 листопада у Тячеві, на площі перед районним будинком культури, відбувся жалобний мітинг-реквієм до Дня пам’яті жертв Голодоморів. Представники районної та міської влади, працівники організацій і установ району й міста, небайдужі мешканці зібрались, щоби згадати про мільйони невинних жертв Голодомору 1932-33 років, штучно влаштованого радянською владою на більшій частині території України.

Обласна конференція

28 жовтня 2017 року на базі Закарпатського обласного центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді відбувся ІІ очний етап обласної конференції учнівської молоді «Мій рідний край очима сучасників».

РАЙОННИЙ ПРАВОВИЙ РИНГ

10 жовтня 2017 року на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбувся традиційний районний правовий ринг серед учнів команд загальноосвітніх навчальних закладів району. Його мета – формування активної громадської позиції учнівської молоді, поглиблення інтересу до правових знань, виховання у школярів правової культури та правової свідомості. У правовому ринзі змагались команди Буштинської, Солотвинської №1 та Нересницької загальноосвітніх шкіл.

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 19 20 »