Другийфестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!»

05 квітня 2016 року на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості був проведений районний етап Другогофестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!».

Від намистинки до намиста

О3 березня 2016 у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено майстер-клас із бісероплетіння «Від намистинки до намиста».

В ІМ'Я КОХАННЯ

На День Святого Валентина щорічно в Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості проводиться конкурсно-розважальна програма «В ім’я кохання».

ВИСТАВКА-КОНКУРС «ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ»

22 січня 2016 року на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості завершилась районна виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Спортивні змагання на зимових канікулах

Під час зимових канікул на базі Тячівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. В.Гренджі-Донського були проведені спортивні змагання «Різдвяні перегони - 2016». Організатор веселого спортивного свята Тячівський районний Центр дитячої та юнацької творчості.

Миколай іде - свята веде!

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 19 20 »