Акція «Молодь обирає здоров'я»


1 грудня у Тячівському Центрі дитячої та юнацької творчості відбулися заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Заходи проведено з метою усвідомлення небезпеки, яку несе СНІД, привернення уваги молоді до здорового способу життя, безпечної поведінки, спрямування на толерантне ставлення до людей, які живуть з ВІЛ.
В рамках акції «Молодь обирає здоров’я» завідувачем організаційно-масової роботи Молнар Б.О. підготовлено та проведено тренінгове заняття з лідерами учнівського врядування навчальних закладів району «Керуй своїм життям! ВІЛ-інфекція. СНІД…». Програма тренінгу включала інформаційне повідомлення «ВІЛ/СНІД: достовірно про проблему», ознайомлення учнівської молоді з основними шляхами передачі ВІЛ від однієї людини до іншої, перегляд відеоматеріалу «Життя на повну силу», проведення анкетування «Моє ставлення до ВІЛ-інфекції» та вправ «Міфи і факти про ВІЛ/СНІД», «Мій острів». Всі учні брали активну участь у виконанні запропонованих завдань.
А на завершення учасники вишикувалися у велику червону стрічку на знак солідарності із ВІЛ-інфікованими людьми. Також проведено вуличне експрес-опитування.


0 коментарів

Прокоментувати