Виховний захід «Я – громадянин і патріот держави»

У рамках творчого проекту з патріотичного виховання «Моя Батьківщина-Україна» керівник гуртка «Пізнаємо рідний край»на базі Углянської ЗОШ І-Ш ст.Голубка Людмила Степанівназі своїми вихованцями провела виховний захід на тему«Я – громадянин і патріот держави», який присвячений героям – односельчанам, які загинули в зоні АТО.

Музичний зорепад

03.10. 2016р. гуртківці Центру дитячої та юнацької творчості зібралися разом на святі «Музичний зорепад», щоб відзначити Міжнародний день музики. Проводила захід керівник вокального гуртка Паш Марина Василівна. На святі звучало багато пісень про Україну, про щасливе дитинство, про дружбу. Вихованці гуртка демонстрували свої вокальні та артистичні навики, пройнялися атмосферою творчості, даруючи свої пісні глядачам.

День художника відзначили у творчій атмосфері

08.10. 2016 р. у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості День художника було проведено у творчій атмосфері.
Керівник гуртка «Образотворче мистецтво» Вовчок Мирослава Петрівна провела творчу майстерню зі своїми вихованцями «Люблю тебе, мій рідний край» у картинній галереї ім. Шімона Голлоші. Тут вихованці мали нагоду ознайомитися із полотнами професійних майстрів пензляТячівщини: Валерія Погоріляка,Юрія Вейгеша та художників –аматорів Михайла Фурмана, Віктора Гуцула та інших.

«Моя Батьківщина-Україна»

У рамках творчого проекту з патріотичного виховання «Моя Батьківщина-Україна», з метою виховання любові до батьківщини, родини, вміння долати перешкоди, поважати народні звичаї, виховувати справжніх патріотів держави, почуття гордості за людей, які боролися за незалежність України у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості на базі Кривської ЗОШ І-ІІ ступенів провівся виховний захід «Благословенна та держава, що має відданих синів», який підготували вихованці гуртка «Учнівське самоврядування» ( керівник Павлюк А.Г.)

РАЙОННИЙ ПРАВОВИЙ РИНГ

18 жовтня 2016 року в Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся районний правовий ринг. Гра була організована організаційно-масовим відділом Центру дитячої та юнацької творчості за сприянням Тячівської райдержадміністрації.

Районнаконференція юних дослідників

У Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості 04 жовтня 2016 року відбулась туристсько-краєзнавча конференція «Мій рідний край очима сучасників», в якій взяли участь переможці та призери районного конкурсу «Мій рідний край очима сучасників» в номінаціях : історичне краєзнавство, археологічне краєзнавство, екологічне краєзнавство, географічне краєзнавство, культура, література, архітектура та мистецтво рідного краю.

Районний фестиваль «Ластівка»

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди.

Районний зліт лідерів

З метою підведення підсумків роботи по патріотичному проекту «Ми-частина України» на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості був проведений районний зліт лідерів учнівського самоврядування.

Випускний малечі

У школі раннього розвитку "Сонечко" справжнє свято.

«Малюнок, вірш, лист до мами»

07 травня 2016 року в Ужгороді на базі Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» відбулося свято та церемонія нагородження учасників та переможців ІІІ (обласного) етапу конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами».

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 19 20 »