У ЦДЮТ Свято Миколая

Свято Миколая – одне з найбільш радісних і шанованих в Україні. Особливо люблять його дітлахи. Адже кожного зранку чекає сюрприз.

Новорічні маски – своїми руками

16.12.2014р. у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості для гуртківців та всіх бажаючих дітей шкіл міста Тячів було проведено майстер-клас із виготовленя новорічних масок. Бажаючих долучитися до роботи було багато. Проводила майстер-клас Плиска Наталія Андріївна, керівник гуртка «Декоративний розпис».

Мої права

Підбито підсумки районного конкурсу малюнків «Мої права». Конкурс проводився з метою підвищення ролі молоді в розбудові демократичного громадянського суспільства, сприяння розвитку дитячої творчості.

Разом проти СНІДу

Перший день зими уже традиційно став дзвоном боротьби зі СНІДом. У всьому світі цього дня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія.
СНІД – одна з найважливіших і трагічних проблем, що виникли перед людством наприкінці XX сторіччя. Та головна проблема навіть не в тому, що Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) офіційно зареєструвала понад 40 мільйонів ВІЛ-інфікованих та 16 мільйонів померлих. Проблема в тому, що ми, як і багато років тому, не хочемо всерйоз сприймати факт, що живемо в світі, в якому існує вірус імунодефіциту людини, і повірити, що проблема СНІДу і його наслідків безпосередньо стосується кожного.

Підтримай героя

Нещодавно у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості в рамках проекту «Знаємо! Гордимося! Пам’ятаємо!» була проведена акція «Захисти Україну, солдате!».

Не згасни, свічко пам′яті!

22 листопада - скорботний день для всіх українців. День, коли світова громадськість вшановує невинних жертв Голодомору 1932-1933 рр. в Україні.

Відзначаємо день української писемності і мови

День української писемності та мови – свято, яке щороку відзначається в Україні. За традицією, у цей день покладають квіти до пам’ятника Кирилу і Мефодію, Несторові Літописцю; відзначають найкращих популяризаторів українського слова; стартує Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика; заохочують видавництва, які випускають літературу українською мовою.

«Проблемний стіл», як форма навчання педагогів

30 жовтня 2014р. у Тячівському районному ЦДЮТ проводився семінар-практикум керівників гуртків відділу художньо-естетичної творчості.

Стартує акція «Захисти Україну, солдате!»

У рамках проекту «Знаємо! Гордимося! Пам’ятаємо!» в Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості стартувала акція «Захисти Україну, солдате!» Ініціатором проведення цього заходу виступила керівник театрального гуртка – Ізганич Марія Михайлівна, досвідчений педагог, людина, яка сповна віддає себе роботі з підростаючим поколінням, за спиною якої не один рік діяльності в школі.

Старшокласники Тячівських загальноосвітніх шкіл приєдналися до відзначення Європейського тижня місцевої демократії

Європейський тиждень місцевої демократії (ЄТМД) є щорічною загальноєвропейською кампанією, що включає національні і місцеві заходи, які проходять у всіх державах-членах Ради Європи з метою поширення інформації про можливості розвитку місцевої демократії і сприяння ідеї демократичної участі на місцевому рівні, започаткована Радою Європи 15 жовтня 2007 року.

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 19 20 »