Разом проти СНІДу


Перший день зими уже традиційно став дзвоном боротьби зі СНІДом. У всьому світі цього дня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія.
СНІД – одна з найважливіших і трагічних проблем, що виникли перед людством наприкінці XX сторіччя. Та головна проблема навіть не в тому, що Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) офіційно зареєструвала понад 40 мільйонів ВІЛ-інфікованих та 16 мільйонів померлих. Проблема в тому, що ми, як і багато років тому, не хочемо всерйоз сприймати факт, що живемо в світі, в якому існує вірус імунодефіциту людини, і повірити, що проблема СНІДу і його наслідків безпосередньо стосується кожного.
Гуртківці Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості також організували і провели заходи до відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. В рамках акції «Молодь обирає здоров’я» був проведений флешмоб «Червона стрічка». Під час заходу усі присутні мали можливість переглянути відеоролик «Життя на повну силу», отримати інформацію про захворювання СНІДу та попередження виникнення ВІЛ-інфекції, відповідаючи на запитання вікторини «Міфи і факти про ВІЛ/СНІД» перевірити свої знання про ВІЛ-інфекцію та СНІД. А на завершення учасники флешмобу вишикувалися у велику червону стрічку на знак солідарності із ВІЛ-інфікованими людьми.


0 коментарів

Прокоментувати