Молодь обирає здоров′я

Вже котрий рік поспіль серед учнівської молоді Тячівського району проводиться районний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Тематика виступів команд спрямовувалася на популяризацію, пропаганду та роз’яснення серед молоді переваг здорового способу життя, формування безпечної поведінки, збереження власного здоров’я та здоров’я навколишніх, відображення духовних цінностей народу в поєднанні з сучасними молодіжними напрямками.

Конкурс «Знавці української мови та літератури – 2014»

1 квітня на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбувся районний конкурс «Знавці української мови та літератури-2014». Захід проводився з метою якісного оновлення змісту, форми та методів роботи з обдарованою молоддю, пошуку та створення умов для підтримки, розвитку самореалізації особистості, розкриття мовно-літературних здібностей, інтелекту, формування наукової зміни.

Тиждень творчих звітів керівників гуртків

Згідно плану роботи відділу художньо-естетичної творчості нещодавно у Тячівському районному ЦДЮТ проходив тиждень творчих звітів керівників гуртків, що атестуються.

«Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття!»

Нещодавно вихованці гуртка «Культура мови та спілкування» Тячівського районного ЦДЮТ взяли активну участь в урочистостях до Шевченківських свят, які відбулися в Тячеві.

« Наш пошук і творчість-тобі, Україно!»

З 4 по 11 березня 2014 року у приміщенні Тячівського районного Центру пройшли районні виставки-конкурси робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання та науково-технічної творчості учнівської молоді « Наш пошук і творчість-тобі, Україно!».

Майстер-клас - розписуємо писанку

11 березня 2014 у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено майстер-клас по виготовленню традиційної Закарпатської воскової писанки та писанки, виготовленої технікою витравлювання .

Форум лідерів учнівського самоврядування «Новий погляд»

Нещодавно у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся форум лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів . Голови шкільних рад прибули заздалегідь, щоб поспілкуватися, поділитися останніми цікавими подіями з їхнього життя, обмінятися досвідом. Складалося враження, що районна рада старшокласників — це велика, дружня сім’я, яку об’єднує не вік учасників, не їхні обов’язки, а їхні прагнення працювати в команді однодумців і бачити результати цієї праці.

В ім'я кохання

Конкурсно-розважальна програма «В ім’я кохання» зібрала молодь району в Тячівському Центрі дитячої та юнацької творчості напередодні найромантичнішого зимового свята – Дня Святого Валентина.

Юні журналісти

Ні примхи дощової погоди (не дивлячись, що надворі – лютий, лило, як з відра!), ні далека дорога розтрясеним мікроавтобусом, не могли збавити того захоплення та цікавості, які викликали заняття у обласній дитячій медіа-школі, котрі пройшли у розкішній сучасній будові «ПАДІЮНУ» в Ужгороді. Участь в них взяли не тільки старшокласники, котрі планують пов′язати своє життя з журналістикою, а й першокурсники відділення журналістики Ужгородського університету. З Тячева ми поїхали з керівником гуртка »Основи журналістики» Ольгою Іванівною Волошин.

Районний конкурс українська народна іграшка

В Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості підведені підсумки районного конкурсу української народної іграшки.

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 »