Не згасни, свічко пам′яті!


22 листопада - скорботний день для всіх українців. День, коли світова громадськість вшановує невинних жертв Голодомору 1932-1933 рр. в Україні.
Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості підготували вечір-реквієм «Збудуймо пам’яті негаснучий собор», який відбувся в районному Будинку культури.
Учасники зібрання вшанували пам'ять невинних жертв найстрашнішого в історії людства Голодомору 1932-1933 років хвилиною скорботи.
Відтак керівники району та всі присутні долучились до проведення Всеукраїнської акції «Запали свічку». В знак глибокого смутку та вічної пам’яті про невинно загиблих українців вони запалили поминальні свічки та поклали їх поруч викладеного з лампадок Державного Гербу, на площі перед Будинком культури.
Після чого священнослужителі різних релігійних конфесій провели панахиду за загиблими в роки Голодомору. За світлу пам'ять та спокій душ замучених голодом українців молились священнослужителі УПЦ КП - отець Андрій та отець Валерій, римсько-католицької церкви - отець Андрій та греко-католицької церкви - отець Василій.


0 коментарів

Прокоментувати