Стартує акція «Захисти Україну, солдате!»


У рамках проекту «Знаємо! Гордимося! Пам’ятаємо!» в Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості стартувала акція «Захисти Україну, солдате!» Ініціатором проведення цього заходу виступила керівник театрального гуртка – Ізганич Марія Михайлівна, досвідчений педагог, людина, яка сповна віддає себе роботі з підростаючим поколінням, за спиною якої не один рік діяльності в школі.
До реалізації цього заходу активно включилася сама ініціатор, яка спланувала зміст її проведення. Робота розпочалася з оголошень, зроблених власноруч вихованцями, що займаються у театральному гуртку. До участі запрошувалися всі бажаючі учні. Хочеться зазначити, що даний гурток діє на базі Тересвянської ЗОШ І-ІІІ ст.
Учасникам було запропоновано такі види творчої діяльності:
- написати лист-звернення до воїнів - захисників;
- створити інформаційні газети з матеріалами про проходження бойових дій у зоні АТО.
- написати твори –роздуми на тему «Чи завжди в житті є місце подвигу?»
- організувати та провести виставку дитячих робіт «Символи моєї України»
- провести виховний захід «Свято Духовності», де будуть запрошені воїни - односельчани, що брали участь у бойових діях в зоні АТО;
- привітати учасників АТО та їх сім*ї з новорічно-різдвяними святами, листівками виготовленими самими учасниками акції.
До акції долучилися і вихованці всіх гуртків установи.
Щирими словами любові, поваги та гордості за воїнів-захисників Вітчизни пронизані листи – звернення Коциби Кароліни,Черниш Дарини, Герба Каміли, Бенчак Людмили, Прінц Олесі , Циркуник Ірини, Савчук Даніели, Гайович Назара. Слова надії на швидке повернення додому та завершення війни,а також молитви за воїнів читаємо майже в кожному листі.
Ми звертаємося до всіх учнів шкіл району підтримати наших воїнів - захисників Вітчизни, долучитися до нашої акції


0 коментарів

Прокоментувати