Форум лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів


Нещодавно у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” відбувся обласний форум лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів. Свої районні та міські організації представили юні лідери з усіх куточків нашого краю, загальна кількість учасників становила більше сотні осіб. Наш район представляли голова районної ради лідерів – Бойчук Єлізавета, учениця 9 класу Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, заступник – Гайналій Даніела, учениця 10 класу Тернівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, секретар - Фельбаба Анастасія, учениця 9 класу Ганичівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
Згідно програми, в рамках форуму відбулися вибори президента Закарпатського обласного учнівського парламенту „Нове покоління». На обласному форумі лідерів учнівського самоврядування Бойчук Єлізавета виступала з передвиборчою програмою. Вона запропонувала проект «Діти України за мир та єдність в усьому світі », який проводиться у школах району протягом 2017-2018 навчального року. Також закликала всіх стати учасниками проекту « Моя маленька Батьківщина».
Юні лідери, натхненні новими знаннями, повернулися у свої райони, міста, школи з бажанням та готовністю ініціювати та реалізовувати нові цікаві проекти, бути модераторами різноманітних тренінгів та проектів.


0 коментарів

Прокоментувати