МАН

На базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості завершився І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Тячівської філії МАН.

Районні туристські змагання «Різдвяні перегони– 2014»

10 січня 2014 року на базі Буштинської гімназії-інтернат відбулися ІІІ районні туристські змагання «Різдвяні перегони - 2014».
Організатори змагань – Тячівський районний Центр дитячої та юнацької творчості, сектор фізкультури та спорту управління освіти, молоді та спорту та клуб альпінізму та скелелазіння «Не межа …».

МАН

На базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості розпочався І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Тячівської філії МАН.

Новорічний концерт «Планета зірок»

30 грудня 2013 року вихованці Центру дитячої та юнацької творчості стали учасниками святкового новорічного концерту «Планета зірок».

Свято Миколая

Новорічно-різдвяні свята у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості розпочалися з приходом святого Миколая. Вихованці гуртка «Вокал» (керівник Паш Марина Василівна) підготували святкову програму для наймолодших школярів міста Тячів та дітей-інвалідів .

Інтерактивний флеш-моб «Червона стрічка»

В рамках акції «Молодь обирає здоров’я» вперше в місті Тячеві за ініціативи Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості спільно з районною державною адміністрацією напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом проводився інтерактивний флеш-моб «Червона стрічка» під гаслом «Врятуй Україну від СНІДу!».

Голодомор

Кожного року наприкінці листопада наш народ вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років. Це трагічна сторінка в історії українського народу, яку ми не маємо права забути.

«Знай і люби свій край»

З 18 по 22 листопада 2013 року на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості проводилася районна виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» з метою виявлення художньо-обдарованих дітей, підтримки та популяризації їх творчості з образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва, традиційних художніх ремесел.

Полум'я вічного вогню - у наших серцях

28 жовтня в рамках акції «А тую славу збережемо» на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості було проведено круглий стіл «Визволення України – сторінки історії» з нагоди 69 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Дозвілля учнівської молоді. Правовий конкурс винахідливих та кмітливих

17 жовтня організаційно-масовим відділом Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості був проведений районний правовий КВК на тему «Основні права, свободи людини і громадянина». Мета заходу - формування активної громадської позиції учнівської молоді, виховання правової культури та правової свідомості, закріплення знань ІІ розділу Конституції України.

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 »