Інтерактивний флеш-моб «Червона стрічка»


1 грудня у всьому світі відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.
Вперше Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначався 1 грудня 1988 року.
Проблематика поширення ВІЛ за останні десять років висвічується на екранах українського телебачення і видається відкритою та відомою, але нажаль кількість хворих не зменшується, а зовсім навпаки зростає. В наш час ми легко можемо отримати інформацію про цю хворобу і всім відомі шляхи її передачі від однієї людини до іншої, але як завжди думаємо, що це нас не стосується і продовжуємо нехтувати своїм здоров'ям і «брати від життя все».
В рамках акції «Молодь обирає здоров’я» вперше в місті Тячеві за ініціативи Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості спільно з районною державною адміністрацією напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом проводився інтерактивний флеш-моб «Червона стрічка» під гаслом «Врятуй Україну від СНІДу!».
Перед учасниками виступив районний нарколог Тячівської рай поліклініки Гарастей Б.В.
Завідувач відділу організаційно-масової роботи Молнар Б.О. ознайомила всіх з метою акції : «Привернути увагу молоді до здорового способу життя, безпечної поведінки, підвищити рівень відповідальності у справі боротьби із епідемією ВІЛ/СНІД, а також виробити активну життєву позицію у молодих людей» та запросила всіх бажаючих взяти участь у формуванні з лампадок символічної «червоної стрічки», емблеми боротьби зі Снідом, яка стане символом нашого співчуття, підтримки і надії на майбутнє без СНІДУ,а також висловити своє ставлення до проблеми «СНІД – чума ХХІ століття» (турбує, байдуже, нічого про це знаю).


0 коментарів

Прокоментувати