Голодомор


Кожного року наприкінці листопада наш народ вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років. Це трагічна сторінка в історії українського народу, яку ми не маємо права забути.
У Тячеві, 23 листопада відбувся мітинг-реквієм «Час зупинись…Люде слухай… Слухай і пам’ятай» з нагоди вшанування 80-х роковин пам’яті жертв Голодоморів. Розпочався захід з музичного твору «Мелодія» Скорика у виконанні інструментального оркестру викладачів Тересвянської ДШМ. Вихованці секції «Літературна творчість» Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості (керівник Рольська С.П.) розповіли про жахливі факти з історії українського народу – Голодомор 1932-1933 років, який був однією із найбільших трагедій нашої держави. У знак скорботи, учасники мітингу-реквієму вшанували пам'ять невинних жертв найстрашнішого в історії людства Голодомору хвилиною мовчання та запалили поминальні свічі.
Також всі присутні мали можливість ознайомитись з матеріалами тематичної виставки, що висвітлює події Голодомору 1932-1933 років в Україні.


0 коментарів

Прокоментувати