«Скоро, скоро в рідний край завітає Миколай»

же стало доброю традицією напередодні різдвяно-новорічних свят у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості проводити цікаві заходи для вихованців гуртків, щоб подарувати їм хороший настрій, посмішки, радість спілкування з друзями та побачити їх щасливі обличчя.

Районний правовий ринг

Щорічно у грудні в рамках тижня права, присвяченого Дню прав людини, на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбувся районний правовий ринг.

Майстер-клас «Вiночок для Осені »

12 листопада у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено майстер-клас для вихованців гурткiв «Лікарські рослини» та «Декоративно ужиткове мистецтво». Організувала та провела його педагог закладу Бердар Ольга Миколаївна .

Конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»

29 жовтня 2019 року на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбулась районна краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників».

Районний зліт лідерів учнівського самоврядування

Нещодавно у приміщенні Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбувся районний зліт лідерів учнівського самоврядування. Юні активісти зібралися, щоб підвести підсумки своєї діяльності за минулий навчальний рік та визначити завдання на 2019-2020 н.р. У роботі зльоту взяли участь 46 представників закладів освіти та їхні координатори (педагоги-організатори).

Випускний для малечі

21 травня у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької відбулася святкова програма «Перші кроки» для вихованців та їх батьків школи раннього розвитку «Сонечко».

« 1 2 3 4 5 ... 19 20 »