«Молодь обирає здоров’я»

7 травня 2019 року на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбувся І (районний) етап ІХ-го Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

Майстер-клас «Писачок у віск пірнув і яєчко візерунком огорнув»

10 квітня, напередодні Великодніх свят, керівник гуртка «Писанкарство» Тячівського ЦДЮТ Михайльо Ольга Василівна для своїх вихованців та всіх бажаючих провела майстер-клас із розписування писанки воском.

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій кр

Виставка-конкурс «Знай і люби свій край» проводиться щорічно з метою підведення підсумків гурткової роботи, сприяння реалізації творчих задумів, залучення молоді до відкриття та розуміння прекрасного в своєму житті, поваги до національно-культурної спадщини нашого народу. Саме цей конкурс допомагає знайти та розкрити нові таланти, популяризує їх кращі роботи та творчі здобутки.

Майтерня чудес. Виготовлення весняних квітів з фоамірану.

28 березня у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено майстерню чудес для вихованців гуртків «Лікарські рослини» та «Юні охоронці природи».

« 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 »