Районний зліт лідерів учнівського самоврядування


Нещодавно у приміщенні Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбувся районний зліт лідерів учнівського самоврядування. Юні активісти зібралися, щоб підвести підсумки своєї діяльності за минулий навчальний рік та визначити завдання на 2019-2020 н.р. У роботі зльоту взяли участь 46 представників закладів освіти та їхні координатори (педагоги-організатори).
На початку заходу виступила директор ЦДЮТ Кузнец Л.І., яка привітала присутніх із початком роботи у новому навчальному році.
На засіданні було започатковано новинку самоврядування «Ми віримо в гарне майбутнє», яка триватиме до квітня наступного року і завершиться очним туром фестивалю конкурсу.
Далі учасники зльоту долучилися до цікавого і змістового заходу «День кар’єри», який організував районний центр зайнятості. Його мета – допомогти молоді у виборі майбутньої професії та у професійному самовизначенні.
Особливо учні зацікавилися майданчиком для роботодавців, де мали змогу почути і подивитися майстер класи з різних професій: перукарської майстерності, національної поліції, охорони здоров’я, пожежників, прикордонної служби, садівництва, професії кінолога, деревообробної майстерності тощо.
Насамкінець вихованка гуртка «Естрадний спів» Ференчук Андріана виконала пісню «Вибір є у кожній долі».


0 коментарів

Прокоментувати