«Свято фарб»


День художника відзначається в Україні щорічно у другу неділю жовтня. Це свято не тільки для професійних художників, але і для любителів. Ні для кого не секрет, що для багатьох живопис є прекрасним хобі і віддушиною.
Десятого жовтня з нагоди цього свята цікавий розважальний захід провела для своїх гуртківців Тамара Михайлівна Герич, керівник гуртка Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості «Дитячий вернісаж», що діє на базі Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Свято фарб проходило у декількох локаціях: гуртківці подорожували до музеїв, картинних галерей, переглядаючи на мультимедійній дошці твори живопису, малювали краєвиди рідної природи на пленері, менші учасники малювали на асфальті. Потім свої живописні роботи допрацьовували у класному приміщенні. Підсумковим етапом заходу була виставка робіт гуртківців.
На завершення Тамара Михайлівна побажала своїм вихованцям бути в мистецтві щирими й безпосередніми, а також стати професійними художниками та приносити радість іншим, своїми живописними творами.


0 коментарів

Прокоментувати