Вихованці гуртка «Конструювання повітряних зміїв» запускали своїх власноруч зроблених зміїв (кер.Синьо Н.В.)

Вихованці гуртка «Конструювання повітряних зміїв» запускали своїх власноруч зроблених зміїв (кер.Синьо Н.В.)

Заняття гуртка «Народні ремесла» на базі Калинівського ОЗ ЗСО (керівник Дьолог Л. М.) Аплікація з осіннього листя та насіння гар

Заняття гуртка «Народні ремесла» на базі Калинівського ОЗ ЗСО (керівник Дьолог Л. М.)
Аплікація з осіннього листя та насіння гар

Будинок скликає друзів

У Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся День відкритих дверей, який проходив під гаслом «Будинок скликає друзів».
На подвір’ї учасники свята відгадували вікторини та загадки, грали у цікаві ігри та малювали на асфальті. Були представлені кращі роботи вихованців. Кожна дитина отримала хороший настрій та подарунок.
​ Також напередодні Дня міста діти мали змогу привітати місто Тячів з Днем народження у відеозверненні.
​ Тож ласкаво просимо до Центру дитячої та юнацької творчості!

Вітання голови районної ради лідерів учнівського самоврядування

Вітання голови районної ради лідерів учнівського самоврядування

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

Онлайн трансляція із Заняття з розмальовування камінців

Запрошуємо до віртуального пленеру «Весна зачаровує»

За традицією у чудову весняну пору року педагоги-художники Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості організовують для своїх гуртківців пленер, щоб зафіксувати у малюнку красу цвітіння сакури.

ДИСТАНЦІЙНА РОБОТА

Онлайн трансляція із виготовлення тематичної вітальної листівки до Великоднії Пасхальних свят керівником куртка "Народна творчість" Тячівського районного ЦДЮТ

Вітаємо призерів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук

айбільш масовим та значущим заходом, спрямованим на формування в інтелектуально обдарованої учнівської молоді елементів наукового світогляду – є Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук. Саме Мала академія наук учнівської молоді покликана формувати в учнів уміння та навички культури наукового дослідження.
У роботі І (районного) етапу конкурсу-захисту у 37 секціях взяло участь 137 учнів-пошукувачів. На ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН подано 25 робіт.

Результатом плідної роботи учнів-членів та педагогічних керівників стали перемоги 11 манівців.

Отже, наші призери:

« 1 2 3 4 ... 19 20 »