Майстер-клас «Подарунок осені»

27.10.2016р.керівник гуртка «Флористика та фітодизайн інтер’єру» Бердар Ольга Іванівна підготувала та провела для гуртківців Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості надзвичайно цікавий майстер-класіз виготовлення композицій із засушеного листя. Змістовною бесідою, яка супроводжувалася демонструванням картин зроблених власноруч із засушених квітів та листків, педагог підвела вихованців до основного етапу роботи– створення картин.

„Щедра палітра” до 106-річниці від дня народження Федора Манайла, українського живописця

Керівник гуртка образотворчого мистецтва «Дитячий вернісаж» на базі Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ГеричТамара Михайлівна підготувала відкритий виховний захід до 1006 річниці видатного закарпатського художника Федора Манайла. Метою його проведення було ознайомити дітей та запрошених гостей з творчістю закарпатського живописця, а також із своєрідною енциклопедією народного буття художника, у творчості якого кожна деталь говорить про глибину та ґрунтовну працю збирача перлин народної творчості, вдумливого етнографа, історика.

Музичний зорепад

03.10. 2016р. гуртківці Центру дитячої та юнацької творчості зібралися разом на святі «Музичний зорепад», щоб відзначити Міжнародний день музики. Проводила захід керівник вокального гуртка Паш Марина Василівна. На святі звучало багато пісень про Україну, про щасливе дитинство, про дружбу. Вихованці гуртка демонстрували свої вокальні та артистичні навики, пройнялися атмосферою творчості, даруючи свої пісні глядачам.