Змагалися юні правознавці


У рамках тижня правових знань, з метою визначення рівня знань правової освіти у школі та формування активної громадської позиції учнівської молоді, виховання культури та правової свідомості, 9 жовтня у Тячівському районному ЦДЮТ було проведено інтелектуально-правову гру «Правовий ринг-2012». У ньому взяли участь учнівські команди таких шкіл: «Патріоти» Тячівської ЗОШ І-ІІІст. №1 Ім.Василя Гренджі-Донського (кер. Маркуш Б.В.), «Феміда» Буштинської гімназії-інтернату (кер. Терпак С.Ю.), «Екс-президенти» Руськополівської ЗОШ І-ІІІст. (кер. Мірявець М.В.), «Екс-депутати» Тернівської ЗОШ І-ІІІст. (кер. Куцин В.Ю.).
У залі були присутні лідери учнівського врядування шкіл району та їхні керівники – педагоги-організатори.
Також на захід були запрошені керівник апарату Тячівської районної державної адміністрації Д.В.Онуфрій та його заступник Славна Євгенія Олександрівна, які привітали присутніх і висловили сподівання, що серед присутніх у залі та учасників команд багато майбутніх правознавців, які будуть гідними майстрами своєї справи.
Журі представили: Мотре Т. В., головний спеціаліст служби у справах дітей Тячівської райдержадміністрації, Лакатош О.Ю., вчитель історії та правознавства Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2.
Протягом багатьох турів запитань і відповідей школярі показали свої знання в галузі права. Згодом було визначено переможця. Ним стала команда «Екс-депутати» Тернівської ЗОШ І-ІІІст.
Друге місце дісталося «Екс-президентам» Руськополівської ЗОШ І-ІІІст. , а третє – команді «Феміда» Буштинської гімназії-інтернату.
Також у номінації «Кращий капітан команди» переміг Костевич Михайло, учень 11 класу Тернівської ЗОШ І-ІІІст.
Всі учасники правового рингу та керівники команд були нагороджені грамотами управління освіти, молоді та спорту та цінними подарунками від Тячівської райдержадміністрації.


1 коментарів

  1. бачив виступ, пацанчик з Тернова витянув цілу команду
    - респект йому

Прокоментувати