Визначили переможців обласного конкурсу «Захисники України: історія і сьогодення»


У суботу, 30 листопада 2019 року, у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості відбулося свято за підсумками обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт «Захисники України: історія і сьогодення».
Тячівський район представляла команда учнів та педагогів-переможців районного етапу конкурсу, а саме: учні Тернівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Костевич Вікторія, уч. 8-Б класу і Хромей Радміла, уч. 10-В класу та вихованці Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості Кухта Оксана, вихованка гуртка «Живопис» і Куцин Віталій , вихованець гуртка «Цифрова фотографія».
Педагоги, які підготували переможців: Костевич Мирослава Михайлівна, заступник директора з виховної роботи Тернівської ЗОШ І-ІІІ ст. ,Лавришин Марина Юріївна, вчитель Тернівської ЗОШ І-ІІІ ст.,Розман Михайло Антонович, Катреняк Надія Дмитрівна ,керівники гуртків Тячівського ЦДЮТ.
У номінації «Малюнок» отримала заохочувальний приз в розмірі 1000грн вихованка гуртка «Живопис» Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості на базі Чумалівської ЗОШ І-ІІІ ст. Кухта Оксана . Керівник гуртка Розман Михайло Антонович за підготовку призера також отримав відзнаку.
Вітаємо всіх учасників обласного конкурсу.


0 коментарів

Прокоментувати