Вітаємо переможців Всеукраїнських конкурсів


Тячівським районним Центром дитячої та юнацької творчості у 2015 році було проведено 29 різноманітних масових заходів, до яких було залучено 3425 учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.
Минулий рік був щедрим на призерів Всеукраїнських конкурсів. Учнівська молодь взяла участь у таких Всеукраїнських конкурсах: Всеукраїнська виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», Всеукраїнська виставка-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно!», Всеукраїнська виставка-конкурс робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги».
17 вихованців ЦДЮТ та учні загальноосвітніх навчальних закладів стали переможцями даних конкурсів, це: Гайович Назар, вихованець ЦДЮТ на базі Буштинської гімназії інтернату - І місце, колектив вихованців гуртка «Писанкарство» на базі Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів - І місце, Лавришинець Моніка Ганичівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - І місце, Маркусь Христина вихованка ЦДЮТ на базі Дубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів -І місце, Савченко Денис вихованець ЦДЮТ на базі Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 - І місце, Сойма Ніколіна вихованка ЦДЮТ базі Краснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів - І місце, Думнич Марина Добрянська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ІІ місце, Петечела Людмила вихованка ЦДЮТ на базі Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1- ІІ місце, Бичок Вікторія вихованка ЦДЮТ на базі Усть-Чорнянської ЗОШ І-ІІІ ст- ІІІ місце, Леспух Василь Дубівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - ІІІ місце, Чубірка Денис Калинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - ІІІ місце, Бабій Денис Тячівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - І місце, Габор Богдана вихованка ЦДЮТ на базі Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів -ІІ місце, Попович Василь Ганичівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - І місце, Михалко Михайло вихованець ЦДЮТ на базі Буштинської ЗОШ І-ІІІ ступенів - ІІІ місце, Місарош Мирослава вихованка ЦДЮТ на базі Чумалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - І місце.
Нещодавно був проведений XVI Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль мистецтв „Сурми звитяги”. У Фестивалі прийняли участь більше 2000 учасників з різних областей України. Двоє наших вихованців Місарош Мирослава та Габор Богдана отримали І та ІІ місце. Вручення призів і дипломів лауреатам відбулось на сцені Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької.
Від щирого серця вітаємо наших здібних учнів і бажаємо їм натхнення та подальших творчих успіхів!


0 коментарів

Прокоментувати