Учні початкових класів представили свої найкращі роботи


У Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості підведені підсумки І (районного) етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. На виставку-конкурс було подано 162 робіт із 23 навчальних закладів району.
На розгляд журі були представлені індивідуальні творчі роботи за розділами: «Найпростіші автомоделі» - 17; «Найпростіші авіа- та ракетомоделі» - 11; «Найпростіші судномоделі» - 11; «Найпростіші механічні ігри та іграшки, машини та механізми» - 11; «Ігри, іграшки та атракціони з використанням елементів електротехніки» - 1; «Вироби у стилі народних мистецтв та сучасного дизайну» - 25; «Сувеніри та м’яка іграшка» - 38; «Вироби в техніці оригамі та паперопластики» - 24; «Макети будівель» - 24. Журі оцінювало рівень володіння технікою виконання, творчий підхід, охайність роботи та старанність. Представлені експонати виставки показали творчі здібності юних майстрів, конструкторські здібності, винахідливість, просторове і логічне мислення, уяву, фантазію.
Кращі роботи надсилаються на обласну виставку-конкурс робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.


0 коментарів

Прокоментувати