Вітаємо переможців!


29 лютого 2020 року команда вихованців Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості у складі Растригіної Емелі та Гайович Поліни / керівник команди Марина Гайович/ взяли участь у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання у м. Ужгород на базі Закарпатського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.
У Конкурсі взяли участь 9 команд. Учасники заходу змагалися у трьох видах завдань, передбачених програмою проведення Конкурсу. Теоретичне завдання; спортивно-технічне передбачало побудову найпростішої моделі планера та запуск планера на дальність польоту в приміщенні. Найкреативнішим було творче завдання. Метою цього завдання було виявлення творчих здібностей учасників та вміння працювати з інструментами, а також розвивати і відстоювати власну думку.
За підсумками заходу команда Тячівського районного центру дитячої та юнацької творчості посіла ІІІ місце.
Команди-переможці нагороджені грамотами департаменту освіти і науки облдержадміністрації, а учасники – дипломами відповідних ступенів департаменту освіти і науки облдержадміністрації та подарунками – наборами корисних матеріалів для творчості.


0 коментарів

Прокоментувати