Районна інтелектуальна гра “Ерудит – 2013”


На базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості 25 квітня 2013 року відбулася районна інтелектуальна гра “Ерудит – 2013”, яка проводиться в квітні-травні щороку і є традиційним святом інтелекту та кмітливості.
Ведуча конкурсу Е.М. Савчук – завідувач відділом туристсько - краєзнавчої роботи ЦДЮТ зі вступним словом привітала всіх учасників та присутніх на інтелектуальній грі . Вона наголосила, що найерудованіші зможуть виявити свої здібності повною мірою. Гнучкість розуму, широта світогляду, почуття гумору – усе це має забезпечити успішний результат.
Перед поєдинком юних “ерудитів” було ознайомлено з основними конкурсами, які складали основу програми. У грі взяли участь учні 10-11 класів шести загальноосвітніх шкіл. Завданням, що стояло перед членами журі, було – оцінка повноти розкриття теми, аргументованість, ерудиція, культура мовлення, вичерпність відповідей, базові шкільні знання учасників. У грі взяли участь учні шкіл району: Дудла Олеся, учениця 11 класу Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім. В. Гренджі-Донського, Перегиня Наталія, учениця 10 класу Ганичівської ЗОШ І-ІІІ ст., Мацко Микола, учень 10 класу Буштинської гімназії-інтернату, Бота Олександра, учениця 10 класу Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ст..№1, Кошілка Василь, учень 11 класу Нересницької ЗОШ І-ІІІ ст., Сабадош Євген, учень 11 класу Буштинської ЗОШ І-ІІІ ст.
Чесна і безкомпромісна інтелектуальна боротьба в районній грі “Ерудит – 2013” і визначила “переможця” та “фіналіста” конкурсу. Учасники, що набрали найбільшу кількість балів, а саме, Мацко Микола і Дудла Олеся, вийшли у фінальну гру. Та кращим, все ж таки, став Мацко Микола , учень 10 класу Буштинської гімназії-інтернату, з чим його і вітаємо.
Хочеться, насамкінець, акцентувати увагу на важливості проведення подібних заходів, що дають змогу показати і оцінити рівень знань, винахідливість, вміння і правові навички учнівської молоді, бо саме вони надалі стають важливим підгрунтям для професійного вибору молодого покоління.


0 коментарів

Прокоментувати