проведення майстер-класів керівників гуртків технічної творчості


20 листопада у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості зібралися педагоги-керівники гуртків технічної творчості. Мета засідання – проведення майстер-класів досвідченими педагогами для молодих керівників гуртків.
Педагоги закладу Мельник Любомира Михайлівна, Острешко Вікторія Олександрівна, Синьо Наталія Василівна показали, як цікаво і швидко можна навчити дитину виробляти поробки з кольорового паперу.
Острешко Вікторія Олександрівна показала процес виготовлення витинанки, Мельник Любомира Михайлівна – надзвичайно цікаве динамічне ори гамі. За короткий час у її руках опинилась динамічна іграшка. Синьо Наталія Василівна у стилі об’ємного ори гамі вміло виготовила паперового кролика.
До речі, всі троє педагогів – це досвідчені керівники гуртків, вихованці яких є неодноразовими переможцями обласних та Всеукраїнських конкурсів дитячої творчості.
Цікавим був виступ молодого педагога Агоштон Віталія Василівна керівника гуртка «Стань творцем свого життя», яка розповіла присутнім про типи викладання, взаємозв’язку на занятті та про розвиток творчих ідей у власній роботі. На сам кінець усі присутні сфотографувалися для спільного фото.


0 коментарів

Прокоментувати