Майстер-клас «Вiночок для Осені »


12 листопада у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено майстер-клас для вихованців гурткiв «Лікарські рослини» та «Декоративно ужиткове мистецтво». Організувала та провела його педагог закладу Бердар Ольга Миколаївна .
Напередодні проведення цього заходу керівник разом з гуртківцями, насолоджуючись прекрасними краєвидами осінньої природи, збирали різнокольорове листя, ягоди, на які багата осіння пора та засушували їх під пресом .
На час початку майстер-класу на столах уже був розкладений природній матеріал, нитки, ножиці, які потрібні для створення віночків. Педагог запросила учасників до класної кімнати, продемонструвала готові експонати, розповіла про етапи роботи над їх створенням та допомагала учасникам порадами як краще скомпонувати кольорову гаму листків, як правильно їх закріпити. За творчим завданням час сплинув швидко, відчувалась атмосфера доброзичливості та хорошого настрою. У кожної дитини свій задум, своя фантазія, своє бачення. Віночки сплели дивовижні, в подарунок Осені.
На завершення всі щиро подякували педагогу за цікавий майстер-клас, одягнули віночки, сфотографувалися та з веселим настроєм дружньо пішли додому.


0 коментарів

Прокоментувати