Майстер клас

Плетіння бісером

Запрошуємо до віртуального пленеру «Весна зачаровує»

За традицією у чудову весняну пору року педагоги-художники Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості організовують для своїх гуртківців пленер, щоб зафіксувати у малюнку красу цвітіння сакури.

Поробки з паперу методом гофрування

Дистанційне навчання
Гурток «Паперопластика»
Керівник гуртка: Мельник Любомира Михайлівна

ДИСТАНЦІЙНА РОБОТА

Онлайн трансляція із виготовлення тематичної вітальної листівки до Великоднії Пасхальних свят керівником куртка "Народна творчість" Тячівського районного ЦДЮТ

Вітаємо призерів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук

айбільш масовим та значущим заходом, спрямованим на формування в інтелектуально обдарованої учнівської молоді елементів наукового світогляду – є Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук. Саме Мала академія наук учнівської молоді покликана формувати в учнів уміння та навички культури наукового дослідження.
У роботі І (районного) етапу конкурсу-захисту у 37 секціях взяло участь 137 учнів-пошукувачів. На ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН подано 25 робіт.

Результатом плідної роботи учнів-членів та педагогічних керівників стали перемоги 11 манівців.

Отже, наші призери:

« 1 2 3 4 5 ... 26 27 »