ЗЛІТ ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ




  ЗАВАНТАЖИТИ ДОКУМЕНТ



21 квітня 2015 року на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості проводився зліт лідерів учнівського самоврядування.
У зльоті взяли участь 36 представників загальноосвітніх навчальних закладів району.
Розпочався захід музичним привітанням учнів Буштинської гімназії-інтернат ( керівники Росоха С.І., Сенек К.Ю.). Згодом до всіх присутніх з вітальними словами звернулася директор позашкільного закладу Л.Кузнец.
Програмою зльоту було підведення підсумків реалізації патріотичного проекту «Ми – частина України», який восени від імені лідера Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Бойчук Неоніли був впроваджений у всі навчальні заклади.
Шляхами реалізації військово-патріотичного виховання у позакласній роботі були тематичні місячники, ціла низка різноманітних заходів, акцій. Зокрема, тематичні виставки : «Пам'яті Небесної сотні» , «Ніхто не забутий, ніщо не забуто», «Герої – переможці», «Герої України», «Відомі земляки», благодійний ярмарок «Допоможемо Україні разом». Також неодноразово відправлялися грошові допомоги, одяг та продукти харчування дітям із зони антитерористичної операції. Взяли активну участь в благодійній акції « Напиши листа солдату», «Великодній кошик», і відправили в зону АТО пакунки з великодніми подарунками та продуктами харчування. У рамках проекту проводилась ціла низка різноманітних виховних заходів, в яких учні взяли активну участь.
Всю пророблену роботу лідери демонстрували у формі відеороликів, т. презентацій на тему «Я люблю Україну». Найкращі матеріали представили Тячівська ЗОШ І-ІІІ т..№1, Буштинська гімназія-інтернат, Калинівська ЗОШ І-ІІІ т.., Вільховецька ЗОШ І-ІІІ т.., Тарасівська ЗОШ І-ІІІ т.., Лопухівська ЗОШ І-ІІІ т.. та інші.


0 коментарів

Прокоментувати