В ім'я кохання


Конкурсно-розважальна програма «В ім’я кохання» зібрала молодь району в Тячівському Центрі дитячої та юнацької творчості напередодні найромантичнішого зимового свята – Дня Святого Валентина.
Конкурсна програма перетворилася на справжнє театральне дійство. Учасники із захопленням розповідали легенди про кохання, підготували цікаві історії про романтичне кохання, освідчувалися в коханні, використовуючи музичні композиції, танці та пісні.
Нелегко було визначити переможців конкурсу. Адже, дівчата та юнаки продемонстрували високий рівень інтелекту, проявили креативність, творчі та акторські здібності.
За підсумками журі омріяну перемогу здобули Думнич Вікторія (Добрянська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Горбей Віталій (Дубівська ЗОШ І-ІІ ст. № 2), заслужене друге місце посіли Нікуліна Олена (Солотвинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1) та Добош Богдан (Тересвянська ЗОШ І-ІІІ ст.) і на третьому місці опинились Палінкаш Ангеліна (Кривська ЗОШ І-ІІ ст.) та Сергій Івнцюк (Новоселицька ЗОШ І-ІІІ ст.).
Учасники та гості свята були глибоко схвильовані від почутого та побаченого, адже побували на святі романтики, краси й поваги.


0 коментарів

Прокоментувати