В ІМ'Я КОХАННЯ


На День Святого Валентина щорічно в Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості проводиться конкурсно-розважальна програма «В ім’я кохання». У конкурсі за право називатися найталановитішим учасником взяли участь 6 учнів старшого шкільного віку. Вони повинні були проявити себе у таких конкурсах: «Візитка», «Легенди рідного краю», «Історія кохання», «Освідчення в коханні», «Відверта розмова» та «Ваші дії».
Усі учасники конкурсу відповідально й дуже творчо поставилися до виконання завдань. Присутні з величезною насолодою слухали про найромантичніші місця Закарпаття та історії кохання. Також було приємно спостерігати за хлопцями, які красиво й оригінально освідчувалися в коханні.
Протягом майже двох годин журі пильно стежило за кожним учасником конкурсу. У підсумку призові місця розподілилися так: перше місце здобули Бейсенов Даніл (Буштинська гімназія-інтернат) та Ціпле Вірджинія (Солотвинська ЗОШ І-ІІІст. №1), друге місце посіли Сабо Тіберій (Тячівська ЗОШ І-ІІІст. №1 ім. В.Гренджі-Донського), Рошко Віктор (Тячівківська ЗОШ І-ІІст.) та Герич Богдана (Ганичівська ЗОШ І-ІІІст.), на третьому місці опинилась Полякова Діана (Малоугольківська ЗОШ І-ІІст. №2).
Учасники та глядачі отримали задоволення від проведеного заходу.


0 коментарів

Прокоментувати