У Тячівському районному ЦДЮТ працюють досвідчені керівники гуртків


Упродовж багатьох років у Тячівському районному ЦДЮТ працюють досвідчені керівники гуртків, які мають високі результати роботи районного та обласного рівнів. Це педагоги – Коршинський Іван Юрійович, керівник гуртка «Художня обробка деревини», який працює на базі Буштинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Вовчик Віталій Васильович, керівник гуртка «Спортивний туризм», що працює на базі Буштинської гімназії-інтернату.
7-8 листопада 2012 року адміністрацією Тячівського районного ЦДЮТ було відвідано гурткові заняття у названих педагогів. Коршинський І.Ю. представив комбіноване заняття на тему «Розмічання виробів із деревини. Надання першої допомоги потерпілим при нещасних випадках». Вовчик В.В. проводив заняття «Подолання природних перешкод». На гурткових заняттях були використані дидактичні матеріали, матеріально-технічне забезпечення. Гуртківці ЦДЮТ залюбки відвідують заняття, черпають нові знання, вміння і навички, а головне – вчаться бути хорошими майстрами обробки деревини та вчаться на практиці, як безпечно подолати гірські перешкоди.
Перед гуртківцями виступив Гайович В.Ю., завідувач відділу технічної творчості Тячівського районного ЦДЮТ, який подякував дітям та їхнім керівникам за цікаві та результативні заняття. Побажав успіхів і нових звершень.


0 коментарів

Прокоментувати