Тиждень творчих звітів керівників гуртків


Згідно плану роботи відділу художньо-естетичної творчості нещодавно у Тячівському районному ЦДЮТ проходив тиждень творчих звітів керівників гуртків, що атестуються. Педагоги ділилися досвідом роботи, давали відкриті гурткові заняття, презентували власні методичні розробки, посібники, демонстрували власне портфоліо. Завершив творчий тиждень виховний захід «Тарас Шевченко - великий син українського народу», який провела Бокоч Наталія Василівна, керівник гуртка «Сольний спів». Захід складався з двох частин. Перша проходила у формі усного журналу, де кожна сторінка- це окремий етап життя і творчості Великого Кобзаря. Сцена прикрашена, ніби світлиця- з вишитими скатертями та рушниками, хлопчики і дівчатка у національних костюмах. У залі –батьки, педагоги, вихованці.
Звучало багато відомих пісень на вірші поета, поезій у виконанні гуртківців, слухання вокальних творів у виконанні відомих хорових колективів та вокалістів. Було запропоновано всім присутнім у актовому залі виконати пісню «Думи мої,думи мої». Щоб краще зрозуміти і відчути геніальність Тараса Григоровича Шевченка, як генія-художника, Наталія Василівна підготувала для показу презентацію картин, написаних пензлем Кобзаря.
Другою частиною виховного заходу була «Творча майстерня малюнку за улюбленими віршами поета», до якої долучилися всі вихованці і з великою насолодою малювали все, що відчували після почутого та побаченого. Побачене і почуте про великого сина України Т.Г. Шевченка надовго залишиться у пам’яті всіх, хто був присутній на цьому виховному заході.


0 коментарів

Прокоментувати