Районний зліт лідерів учнівського самоврядування


Згідно щорічного плану роботи Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості 30 вересня 2014 року був проведений районний зліт лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів району, який був присвячений Дню туризму.
Даний форум проводився на базі Буштинської гімназії-інтернат.
У зльоті взяли участь 44 лідери учнівського врядування та їхні координатори – педагоги-організатори.
На форум були запрошені педагоги Закарпатського Центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді Левинець Михайло Михайлович, заступник директора та Середяк Андрій Вікторович, завідувач методичного відділу Закарпатського Центру.
На початку зльоту всіх присутніх привітала директор ЦДЮТ Кузнец Л.І. і ознайомила з програмою зльоту. Вокальний ансамбль Буштинської гімназії-інтернат подарував пісню «Мова єднання». Всіх зворушив вірш «Українці» у виконанні Короткова Артема, учня 4 класу гімназії.
Лідер Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бойчук Неоніла закликала всіх приєднатися до патріотичного проекту «Ми- частина України».
В ході зльоту з педагогами-організаторами поділився досвідом роботи , розповів про всі обласні краєзнавчі конкурси, експедиції Середяк А.В.
З лідерами керівник гуртка ЦДЮТ Вовчик В.В. та Левинець М.М. провели показові дистанції з техніки пішохідного туризму та велотуризму ( фігурне водіння велосипедом).
Під кінець зльоту всі присутні обмінялися враженнями від побаченого.


0 коментарів

Прокоментувати