Районна інтелектуальна гра “Ерудит – 2015”


В Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості 12 травня цього року відбувся районний конкурс “Ерудит – 2015”, який проводиться в квітні-травні щороку і є традиційним святом інтелекту та кмітливості.
Ведуча конкурсу Е.М. Савчук – завідувач відділу туристсько - краєзнавчої роботи ЦДЮТ зі вступним словом привітала всіх учасників та присутніх на інтелектуальній грі. Вона наголосила, що найерудованіші зможуть виявити свої здібності повною мірою. Розум, широта світогляду, почуття гумору – усе це має забезпечити успішний результат.
Перед поєдинком юних “ерудитів” було ознайомлено з основними етапами конкурсу, які складали основу програми. У грі взяли участь учні 10-11 класів шести загальноосвітніх шкіл. Завданням членів журі було – оцінка ерудиції, культури мовлення, вичерпність відповідей, базові шкільні знання учасників. У грі взяли участь учні шкіл району: Мартинич Василь, учень Тячівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. В. Гренджі-Донського, Чонка Міхаелла, учениця 11 класу Тячівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, Добош Оксана, учениця 10 класу Буштинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Білей Наталія, учениця 10 класу Руськополівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, Магей Жанна, учениця Бедевлянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Золотар Євгенія, учениця Усть-Чорнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Чесна і безкомпромісна інтелектуальна боротьба в районній грі “Ерудит – 2015” і визначила “переможця” та “фіналіста” конкурсу. Учасники, що набрали найбільшу кількість балів, а саме, Мартинич Василь і Золотар Євгенія, вийшли у фінальну гру. Та кращим, все ж таки, став Василь, з чим його і вітаємо.
Хочеться, насамкінець, акцентувати увагу на важливості проведення подібних заходів, що дають змогу показати і оцінити рівень знань, винахідливість учнівської молоді, бо саме вони надалі стають важливим підгрунтям для професійного вибору молодого покоління.


0 коментарів

Прокоментувати