Підведені підсумки І (районного) етапу Всеукраїнської районної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і л


У Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості підведені підсумки районної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Близько 520 робіт із 35 навчальних закладів району презентовано на виставці у таких номінаціях: художнє різьблення по дереву; гончарство та художня кераміка; художнє плетіння, ткацтво; в'язання спицями, гачком; витинання; художня вишивка; народна лялька; м'яка іграшка; писанкарство; вироби з тіста; вироби з шкіри; декоративний розпис, народний живопис; бісероплетіння; паперова пластика та оригамі; вироби з соломки; ізонитка; вироби з природних матеріалів; сувеніри; випалювання по дереву; розпис на склі; вироби зі стрічок; вишивка бісером; графіка; живопис.
Художній рівень робіт, які були представлені на виставці, відповідав критеріям конкурсу: вироби відображали український колорит та майстерне володіння різноманітними техніками виконання. Учні проявили творчу фантазію, неповторність, оригінальність в їх виготовленні.
Підсумки виставки-конкурсу підводились по трьом віковим категоріям: 6-10 років, 11-15 років, 16-18 років. При підведенні підсумків враховувалися оригінальність твору, техніка виконання, композиція та ступінь емоційного впливу.
За підсумками конкурсу учні району вибороли 156 призових місць, з них 52 перших, 54 других і 50 третіх місць.
Кращі 54 творчих учнівських робіт відібрано для участі у обласній виставці «Знай і люби свій край» ПАДІЮН м.Ужгород.


0 коментарів

Прокоментувати