Обласний конкурс команд лідерів учнівського врядування


Нещодавно в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості « ПАДІЮН» пройшов обласний конкурс команд лідерів учнівського врядування. Тячівщину представляла команда « Новий погляд ».
Капітан команди Бойчук Неоніла учениця 11 класу Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Програмою конкурсу було передбачено участь кожної команди у етапах „Візитка команди” (представлення учнівського самоврядування школи – символіку, пісню, короткі відомості про кожного члена команди) та „Наша організація” (презентація діяльності шкільного органу учнівського самоврядування у вигляді слайд-шоу). Крім вказаних етапів, командами шкіл була розгорнута виставка, що наочно ілюструвала діяльність шкільних органів учнівського самоврядування.
Конкурс проходив в теплій, дружній атмосфері. В ході конкурсу, в якому брали участь 18 команд , учасники отримали приємні емоції та цінний досвід, знання. Команда району під керівництвом Попович Оксани Веніамінівни педагога-організатора Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. за підсумками журі в п’ятірці кращих команд лідерів учнівського врядування області і нагороджена грамотою департаменту освіти і науки облдержадміністрації.


0 коментарів

Прокоментувати