Миколай іде - свята веде!


Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.
Цікавим і видовищним видалося цьогорічне свято Миколая у Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості. Вихованці гуртка «Вокал»
Костяк Руслан, учень 2-В класу
Рузаєва Богдана, учениця 2-В класу
Лесюк Дарина, учениця 2-А класу
Косюк Юля, учениця 3-Б класу
Симак Яна, учениця 3-Б класу
Шваля Владислава, учениця 4-В класу
Костя Олег, учень 3-Б класу
Микулін Крістіна, учениця 4-В класу
Кравчук Неоніла, учениця 4-В класу
Джумурат Ганна, учениця 4-В класу
Паш Мирослав, учень 5-Б класу
Роман Кароліна, учениця 7-А класу
Толвай Наталія, учениця 7-А класу
Копинець Олександр, учень 7-Б класу
(керівник Паш М.В.) створили для усіх присутніх чудовий настрій. Вони представили літературно-музичну композицію «Миколая зустрічаймо в цей святий величний час». Діти та гості гучними оплесками зустрічали юних акторів та найбільше чекали на появу Святого Миколая. А вихованці гуртків «Ансамбль танцю» (керівник Молнар Б.О.), «Народно-сценічний танець» (керівник Орос С.І.), «Сольний спів» (керівник Бокоч Н.В.) підготували Святому Миколаю чудові танцювальні виступи та пісні. На святі були присутні Зіроньки, Янголи, Ябеда, Катруся, Яринка, Тарасик, Лісові звірята, Казкові герої. Глядачі також мали можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Їм потрібно було відгадати загадку, прочитати вірш або заспівати пісеньку про зиму.
Було дуже весело!


0 коментарів

Прокоментувати