Ми – таланти твої, Закарпаття!


21 вересня в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» відбувся ІІ етап фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Ми – таланти твої, Закарпаття», де зібралися обдаровані діти з усієї області. Юнаки та дівчата змагалися у двох вікових категоріях: 8-11років та12-15 років. Творчість учасників оцінювали у трьох конкурсних номінаціях: «Сучасний спів», «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-ужиткове мистецтво».
У конкурсі взяли участь понад 90 дітей з усіх районів Закарпаття.
Організатором фестивалю став Департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації. Це вже не вперше проведено захід такого масштабного рівня, адже 2013 рік в Україні проголошено Роком дитячої творчості. Всі присутні на конкурсі стали свідками того, що наш край багатий талантами. Головою журі була директор департаменту – Маріанна Кляп.
Серед членів журі на фестивалі був присутній і учасник шоу «Україна має талант -2» В’ячеслав Корсак. .
Тячівський район представляли вихованці районного Центру дитячої та юнацької творчості (директор Кузнец Л. І.). Результати перевершили всі сподівання. Учасники повернулися з грандіозними успіхами:
Лунгу Олеся – І місце в номінації «Сучасний спів», вихованка гуртка «Сольний спів» Центру дитячої та юнацької творчості, керівник Бокоч Наталія Василівна, (учениця Вонігівської ЗОШ І-ІІІ ст.)
Розман Андрій- І місце в номінації «Образотворче мистецтво» , вихованець зразкової студії образотворчого мистецтва, (на базі Чумалівської ЗОШ І-ІІІст) керівник Розман Михайло Антонович
Зизень Василь - І місце в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво», (на базі Вільховецької ЗОШ І-ІІІст.) керівник Дьордяй Світлана Іванівна
Лись Каріна -ІІ місце в номінації «Образотворче мистецтво», вихованка гуртка «Дитячий вернісаж », (на базі Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст.), керівник Герич Тамара Михайлівна.
Третього жовтня в місті Ужгороді на урочистому зібранні до Дня працівників освіти, що проходило у глядацькій залі Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» , переможці обласного конкурсу «Ми таланти твої, Закарпаття», були нагороджені дипломами та грошовими преміями.


0 коментарів

Прокоментувати