ХАЙ ЗАВЖДИ СВІТИТЬ СОНЦЕ

У Тячеві на малечу чекають концерти, конкурси та фестивалі

ХХІІІ районний фестиваль дитячої творчості «Ластівка»

21 травня 2015 року в актовій залі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбувся ХХІІІ районний фестиваль дитячої творчості «Ластівка», приурочений Міжнародному дню захисту дітей.

День пам’яті та примирення в Тячеві

У суботу, 9 травня, громадськість міста Тячева урочисто відзначила День пам’яті та примирення. Вшанування жертв Другої Світової війни відбувалися біля пам’ятника воїнам-визволителям, що знаходиться у міському парку.

Районна інтелектуальна гра “Ерудит – 2015”

В Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості 12 травня цього року відбувся районний конкурс “Ерудит – 2015”, який проводиться в квітні-травні щороку і є традиційним святом інтелекту та кмітливості.

Акція "Діти Закарпаття - дітям Артемівська"

Акція "Діти Закарпаття - дітям Артемівська"

А У НАС В ЦДЮТ ....

Дивовижна сакура, яка розцвіла на подвір"ї Тячівського районного ЦДЮТ, запрошує всіх помилуватися її красою.

Результати участі учнів в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчі

Доводимо до відома керівників навчальних закладів результати участі учнів в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»

Результати участі школярів у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Зн

Доводимо до відома керівників навчальних закладів результати участі учнів в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

ЗЛІТ ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

21 квітня 2015 року на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості проводився зліт лідерів учнівського самоврядування.

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 19 20 »