Майстер-клас «Виготовлення паперової об′ємної сніжинки, як новорічної символіки»


26 грудня 2018 року на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості було проведено майстер-клас «Виготовлення паперової об′ємної сніжинки, як новорічної символіки». Проводила цей захід керівник гуртка «Паперопластика» Мельник Любомира Миколаївна. На майстер-клас були запрошені вихованці ЦДЮТ та учасники вище згаданого гуртка.
Більшість з нас і сьогодні із задоволенням виготовляє подібні оригінальні прикраси напередодні новорічних свят.
Втім, деякі люди тільки милувалися подібним видом виробів, як паперові сніжинки, але ніколи не пробували виготовити їх самостійно. Навчитися подібному майстерності нескладно, а ще краще долучити до цього заняття маленьких діток, яким буде не тільки весело, але й корисно займатися виготовленням паперових сніжинок.
Вирізаючи різні за формою сніжинки, діти в режимі гри розвивали дрібну моторику і координацію. Виготовлення подібніх прикрас з паперу передбачає необхідність складання і правильної підготовки паперових аркушів, нанесення на наявну заготівлю шаблону майбутньої сніжинки, а також акуратне вирізання сніжинок по намічених лініях.
Всі діти з великим задоволенням виготовляли сніжинки з паперу своїми руками і отримали радість від отриманого шедевра. Кожна сніжинка була красива і неповторна.


0 коментарів

Прокоментувати