Майстер-клас «Різдвяна листівка з янголом»


2 січня 2018 року у великому залі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості було проведено майстер-клас «Різдвяна листівка своїми руками». Проводила цей захід керівник гуртка «Креатив студії» Шомко Людмила Миколаївна. На майстер-клас були запрошені вихованці ЦДЮТ та учасники вищезгаданого гуртка.
Свято Різдва – одне з тих свят, коли ми тішимо дорогих людей щирими привітаннями та побажаннями. Навіть у наш технологічний час ніякі онлайн листівки або просто листівки придбані у крамничках не замінять вироби ручної роботи. Так і виникла ідея навчити вихованців ЦДЮТ створити послання найближчій, дорогій людині власноруч, адже у листівку вкладається тепло і турбота, а сам творчий процес завжди приносить радість і натхнення. Педагог зауважила, що жодна покупна листівка не принесе стільки радості рідним як рукодільна.
Діти вибирали кольоровий папір, вирізували фігурки янголів та сніжинок, прикрашали їх блискітками, надаючи листівці святковості. Кожен виріб був красивим і неповторним. І нехай стане він приємним сюрпризом для того, кому дитяче сердечко загадало подарувати.


0 коментарів

Прокоментувати